fitnesslinnell

ANTOHER MONDAY

Det gick bra att lämna Ellion på föris idag, eller det går alltid bra. Han är så duktig. Han har hamnat i en 2 årstrotts där han ska bitas och knipas, vilketr riktigt frustrerande. Han ställer sig upp på stolen när han ska äta och ska göra allt själv, såklart.

En del av er har frågat hur det gått med pott träningen och Ellion har varit blöjfri sen i julas förra året (trodde verkligen inte att han skulle sluta så tidigt) några av er har frågat efter hur vi gjort. Mitt tips är att erbjuda pottan så tidigt som möjligt. Vi började i somras då Ellion var 1,5 år jag hade lite panik över att det var ”för sent” men 6 månader senare var han blöjfri och då tränade vi inte slaviskt utan han fick gå om han ville. Ett annat tips är att ha dem nakna. Jag och Elias har haft delade meningar där men jag tycker det underlättar och Ellions kompis Leah var också mycket naken och dem blev blöjfria ungefär samtidigt.

Ellion har dock blöja när han sover och ibland när vi går ut. Tänkte släppa blöjan helt när vi är ute när vädret blir lite bättre.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas