fitnesslinnell

ANOTHER WORKOUT DAY

Torsdag och snart helg, helt underbart. Veckorna går så himla fort, ellerhur?

Träningen gick jättebra idag, vi körde liknande tabatapass på mamma stark kursen. Rekommenderar verkligen den kursen till er mammor som är erfarna inom träning då det är en fortsättningskurs. Ni kan alltid gå grundkursen först och sen fortsätta på mamma stark som den heter. Detta är min tredje gång- så ja, den ger redultat som ni ser nedan hehe.

HEJA HEJA

Jag vill bara slå ett slag för svensk sjukvård- speciellt när det kommer till barn.

WOW vilket bemötande vi fått. Allting gick fort, allt vsr strukturerat och vi fick bra mee information om allt. Både jag och Elias sov över och fanns där för Ellion medans min syster passade Julian.

Allting kändes så tryggt och jag var inte alls orolig då jag visste att läkarna skulle fixa allting galant. Vi fick en väldigt gullig läkare i Lund som tog ärendet på högsta allvar men då hon inte skulle befinna sig på jobb veckan därefter var hon tvungen att ge över ärendet till Helsingborg (där vi bor) och det valde hon med omsorg.

JUST WAITING

Nu åker vi hem från Lund och hoppas på att batteriet kommer med avföringen udag eller imorgon. Ellion mår hur bra som helst och har inte alls varit påverkad av batteriet. Han kommer gå till förskolan imorgon och vi får hålla koll så att vi inte missar batteriet när han bajsar helt enkelt. Håller tummarna.

MOMMYS BOY

När Ellion vaknade imorse sa han ”Mamma myyyyysa” asså man smälter ju! Han är så lik mig. Han satte sig nära och buffade till täcket sådär gulligt som bara han kan göra och sa ”clem” (clementin) haha.

(LOVE OF MY LIFE)

Min älsklingskille på uppvaket:

Allting har gått bra men dem kunde inte få upp batteriet då den vandrat längre ner i magsäcken, så nu hoppas vi på att han bajsar ut det imorgonbitti.

LADDAD KILLE

Vilken kväll vi haft.

Ellion bestämde sig för att svälja ett batteri, ett runt litet. Vi åkte in till Helsingborgs lasarett direkt och fick superbra bemötande på akuten. Vi tog en röntgen och det positiva var att batteriet var placerat i magsäcken och inte i matstrupen vilket hade varit sämre.

Vi åkte ambulans till Lund där dem har bättre utrustning samt kompetens kring småbarn än vad Helsingborg har. Ellion var så duktig. Han somnade utslagen i bilen- han fick ju inte äta eller dricka så han var så trött.

Väl framme i Lund fick vi ett rum och Ellion blev skickad till en opertionssal där dem skulle utföra gastroskopi och nu hoppas jag att dem fångar upp batteriet så vi kan åka hem imorgon.

ANOTHER DAY WITH CELEBRATIONS

Knappt glad kille över pappas fina hemmagjorda tårta: