fitnesslinnell

ABS IN THE MAKING

En magövning som jag älskar är när man ligger såhär och nuddar tårna upp och ner. Den tar så jäkla bra. Brukar köra 26x4 och då är magen slaktad efteråt.

STRETCHING IS LIFE

Vaaaaad vore livet utan att stretcha? Jag skulle egentligen gå på ett yoga pass igår men fick avboka det när Ellion blev dålig. Vill så gärna få in ett pass i veckan för att det är så himla göttit.

FRIDAY

Natten till idag kräktes Ellion så han fick bli hemma från förskolan. Mysigt att spendera en hel dag tillsammans. Moster kom tidigt efter att hon slutat sitt första pass på jobb och efter att hon gick promenerade vi ut för en promenad.

Två årsåldern är så tacksam, behövs inget speciellt för att underhålla en liten två åring hahah. Vi gick bort och hämtade paket, inget roligare än blöjpåsar. Efter det jagade Ellion duvor och varje gång vi gick förbi en hund (han älskar hundar) sa han ”Ellion klappa” så jäkla gullig!

LAST DAY WITH THE MOMMYS

Idag var det sista passet med alla mammor och bebisar. Nu har jag tränat i ytterligare åtta veckor, sammanlagt 3 omgångar) och det är både med glädje och sorg som jag lämnar.

Sorg för att jag lärt känna så många fantastiska mammor och med glädje för att jag känner mig så klar. Julian är 9 månader på söndag och han var ju knappt tre månader när jag började mamma kursen.

Om inget annat så rekommenderar jag alla nyblivna mammor eller omföderskor att gå kursen på Aktiveum (i Helsingborg). Ta chansen att komma tillbaka på ett rättvisst sätt och det kvittar hur mycket du tränat innan så behöver din kropp detta. Du har ingen aning om vad din kropp gått igenom inombords och tro det eller ej men jag kissade på mig förra veckan när jag hoppade hopprep på cirkelträningen. Det kan hända alla, oavsett dagsform. Så va ödmjuk mot dig själv och investera i en mammakurs efter ni fått barn!

LIKE YOUR MOM

Ellion ba ”Mamma Ellion med och fotta” haha asså linslusen deluxe.

HAPPY FACE

Här har vi en glad kille som alltid ska köra lillebror till förskolan. Tur vi har 3 min dit haha.

FOCUSED

När sis fångar ett moment på mig i gymmet. Ser jag alltid så sur ut? Hahah

Tydligen inte: