fitnesslinnell

LOVELY SATURDAY

Hur min dag sett ut:

Först 45 min träning, blev ett tabatapass och sen kom Louise, hennes son Wilmwr och Louise på besök och vi åt Holty! Gudarnas sallader!

SIMNING

I tre veckor har vi missat fredags simningen. Elias blev sjuk igår men jag vägrade att stanna hemma så han fick ta Julian så stt jag och Elias fick bada.

Det är mysigt att hitta på något, att ha en aktivitet en gång i veckan tillsammans. Jag har sagt när Ellion blir 3 ska jag anmäla honom till gymnastik här på Maria Park, det hade passat honom. Min lilla akrobat.

RLM

Får jag ihop 4-5 pass i veckan är jag ÖVERLYCKLIG. Idag stod det RLM (förkortning på Rumpa Lår Mage) och jag älskar det passet just för att det är i 30 min och sjukt bra.

Så har ni inte testat så gör det! Mycket egen kroppsvikt, inte så mycket fokus på puls men ändå bra övningar där du får kontakt med muskeln du jobbar med.

YOU AND ME

Idag är det fest för Daniela som fyllt 30 i veckan, alltså Leahs mamma, Julians gudmor.

Jag och Leah gör oss fredagsfina:

45 MIN CARDIO

Fredags spinning på ingång, ses vi?

ANTOHER MONDAY

Det gick bra att lämna Ellion på föris idag, eller det går alltid bra. Han är så duktig. Han har hamnat i en 2 årstrotts där han ska bitas och knipas, vilketr riktigt frustrerande. Han ställer sig upp på stolen när han ska äta och ska göra allt själv, såklart.

En del av er har frågat hur det gått med pott träningen och Ellion har varit blöjfri sen i julas förra året (trodde verkligen inte att han skulle sluta så tidigt) några av er har frågat efter hur vi gjort. Mitt tips är att erbjuda pottan så tidigt som möjligt. Vi började i somras då Ellion var 1,5 år jag hade lite panik över att det var ”för sent” men 6 månader senare var han blöjfri och då tränade vi inte slaviskt utan han fick gå om han ville. Ett annat tips är att ha dem nakna. Jag och Elias har haft delade meningar där men jag tycker det underlättar och Ellions kompis Leah var också mycket naken och dem blev blöjfria ungefär samtidigt.

Ellion har dock blöja när han sover och ibland när vi går ut. Tänkte släppa blöjan helt när vi är ute när vädret blir lite bättre.

MY SUNDAY

Idag har vi har en mysig dag hos Elias föräldrar. Solen tittade förbi och då gick alla ut förutom jag och julian som somnade i soffan, skönt var det haha.

Julian har varit dålig sen i fredags och hoppas att det vänder snart. Han håller på att få sina framtänder så kan tänka mig att dem gör duktigt ont. Ellion reagerade inte alls när han fick sina åtta första tänder men alla barn är ju så olika.