fitnesslinnell

TIRED BABY

Är man trött om man sommar såhär? hahah min älskling.

SIBLINGS

Mitt hjärta smälter när jag ser dem tillsammans såhär. Jag undrar hur deras relation kommer att bli och om dem kommer följa varandra genom livet. Jag hoppas det.

MY JULIAN

Hur söt är inte leo Julle? Han charmar alla i hans väg och mitt hjärta spricker varje gång jag hämtar honom i barnpassningen på gymmet. Han är så duktig och det är aldrig några problem att lämna honom.

Min kung haha

SUNDAYS

Bildbomb från vår dag:

Vi åkte till Malmö för att fira barnens nästkusiner, Axel och Hugo. Axel blir 4 och Hugo har fyllt 1. Så mysigt att ha släkt som är nära i åldern. Fyra killar som kommer att härja rundor. 

Jag och mina helt underbara killar!

RENSA UT

Nu har jag rensat i Ellions garderober och jösses vad mycket kläder han har behövt. Jag har medvetet hoppat över storlek 98 då han växer alldeles för snabbt och jag köpte ju storlek 92 i höstas och nu får jag plocka undan den storleken till Julian istället. Tiden går ju alldeles för fort. 

hur viker ni era barn kläder? Jag tycker man ser bättre om man viker såhär:

under har han en låda för pyjamas, kalsonger och strumpor. Sånt som jag vill att han ska kunna nå själv. 

TOMATO FACE WITH MY LOVE

Hej hopp!

Nu har precis jag och min älsko tränat klart. Barnen är hos mins föräldrar och vi sa det precis att en timme för oss själva ibland är så jäkla gott.

Nu måste vi skynda oss hem för att fixa oss inför kalas för Emelie.

Idag blev det 5km löpning och lite styrketräning på det.

HAPPY FACE

Hello babes.

Nu sitter jag och Elias i bilen påväg till stan (själva!! Barnen är hos farmor och farfar) för att fixa present till Emelie som fyller år nästa vecka men vi ska fira henne imorgon.