fitnesslinnell

SPEND MORE TIME TOGETHER

Vilken mysig dag vi haft!

Ellion började med 15 timmar på förskolan förra veckan och det känns helt underbart att hänga lite mer med barnen nu efter allt plugg.

Vi hängde med moster innan idag och promenerade bort till sofiero för att köpa en glass i det fina vädret. Nu sover julian och Elias och Ellion är ute på en promenad (med hopp om att Ellion somnar hehe)

CROSS FINGERS

Hej här har ni mig idag.

I munka ljungby folkhögskola för intervju inför hälsocoach utbildningen. Håller tummarna att allt går vägen!

MY BOYS

Att komma hem till dessa två killar är helt underbart, dem är verkligen meningen med livet!

NEW LASHES

Hej hopp!

Vi är påväg till farmor och farfar, vi ska hänga i deras trädgård och grilla tänkte vi. Jag gjorde nya fransar igår och formen blev inte riktigt som jag tänkt mig men det får gå för denna gången. Känns som att det endast är två ögonfransar i hela facet. Kanske vänjer mig, vet inte, vad tycker ni?

LOVE FRIENDSHIP

Mitt hjärta smälte lite när jag såg denna fantastiska bilden på Ines och Ellion. Dem är så fina. Ines är Ellions granne (dem bor typ ovanför oss) och hon är fem månader yngre.

Så fina!

BABYBOY

Känslan av när Julian ringer mig på FaceTime:

ELLIONS RUM

Titta så fint vi gjort i Ellions rum. Vill egentligen inte ha byrån men måste ha Ellions kläder någonstans så den får bli kvar ett tag till. Funderar att Ellion och Julian ska få dela rum nästa år när Ellion blivit 3,5 ungefär. Då är Julian 2 år.