fitnesslinnell

EARLY MORNING

Dem två bästa killarna i hela världen.

Idag kom hantverkarna tidigt för att byta ut lite saker i badrummet så att allting blir fräscht och nytt.

och dessa två uppför sig exemplariskt!

BEACHY DAY

gårdagen bjöd på mys. först två träningspass; spinning och uteträning. efteråt hämtade jag upp Ellion på förskolan och då promenerade vi ner till gröninge och träffade upp vänner och bara hängde.

HOT

Idag är det som en bastu ute! Efter träningen hämtade jag upp Ellion för lek på lekplatsen men det gick knappt och ändå ville han ha på sina långbyxor haha.

Julian är en riktigt liten spexare och i augusti börjar han också på förskolan.

Stolt kille som fått en ukulele.

CELSIUS IN MY HAND

Då laddar vi upp med Celsius inför ett kommande cross circuit pass. Är det någon av er som kört det tidigare? Jag älskar det passar-liknar cirkelträning.

TOO MUCH INFO

älskade Julian.

älskar hans bajsface:

WORKYYY

äntligen måndag, nu vecka och allt.

tanken var inte att jag skulle till gymmet tidigt idag men påväg till mamma somnade Ellion i vagnen så då sprang jag inom gymmet och köttade 30 min.

det fick bli löpning som uppvärmning- man blir riktigt gott svettig av det. efteråt körde jag burpees och mage, följt av stretching och en av övningar som jag tycker om är denna nedan:

SUNDAYS

Vi promenerade ut en sväng så att pappa kunde fixa ett skåp ostört hemma. Just nu sitter vi på Linnéa (ett fik vid oss) och äter glass. Nu ska vi strax ta en promenad för att i hopp om att Ellion kan sova 45 min.

23 juni, 2019 11:52 | Daily | Kommentera