fitnesslinnell

BEST FRIENDS

Idag har vi fått besök av Daniela och Leah. Här bjuder jag på en helt underbar bild från bästa vännerna.

OUTFIT

När Ellion får välja kläder själv:

WISH FOR FISH

Vi spenderade den sista timmen här och hoppades på lite napp.

Så himla gulligt när Ellion ba ”pappa fiska en annandag” det är verkligen skillnad på tålamod jämförelse i åldern. Axel satt fint och bara väntade (han är 4 år) och Ellion tröttnade efter tre sekunder haha.

14 MONTHS

Att du redan är 14 månader är helt ofattbart! Tiden bara springer iväg och för varje dag som går är du mer en människa och en helt underbar individ. Du är så rolig, bestämd och full med liv. Min älskade Julian.

Du kan redan så mycket. Du håller på att lära dig gå, tror det släpper snart. Du kan säga cirka 20 ord om inte mer. Du gör dig förstod och du går på pottan... redan!? Så duktig.

LUCKY ME THAT I LOVE ICE CREAM

När man beställer två kulor och får typ 8 kulor, hahah. Såg inte skylten där det stod ”varning för stora glassar”

BLEKINGE

Nu har vi precis kommit till väbynäs i Blekinge. Här ska vi spendera tre dagar tillsammans med Elias kusin, hans tjej och deras barn. Elias faster och hennes man äger gården och dem är också här.

Det är så himla fint här! Vi sk bara njuta av tillvaron och sista tiden av semestern.

RELAXING

Uppdatering: vi har det för bra.

Ikväll blir det tre rätters och en promenad längst kusten. Vi är på ett spa utanför Göteborg. Min syster och hennes kille Emil var här förra veckan så då passade vi på att åka hit för ett grymt erbjudande hotellet har ni.