fitnesslinnell

ON MY WAY

Påväg till gymmet och det sorgliga är att denna veckan är sista hänget på gymmet för nästa vecka är det detta som gäller:

1. Skola in Julian
2. Jag börjar skolan! Mer om det i ett annat inlägg.

POOLDAYS

Hänger med mina killar och väntar på att pappa ska komma hem. Det är sjukt oklart väder. Ena sekunden är det sol och andra är det kallt. Vi drog fram poolen och bestämde oss för att njuta av (kanske) den sista solen som kommer i sommar.

BIRKENSTOCK

Ja har gått och blivit med Birkenstock!

Har varit fundersam länge om det var min typ av sko men jag blev så extra sugen att klicka hem ett par när jag ser alla springa runt med dem, mammor och pappor dådå haha.

BEST FRIENDS

Idag har vi fått besök av Daniela och Leah. Här bjuder jag på en helt underbar bild från bästa vännerna.

OUTFIT

När Ellion får välja kläder själv:

WISH FOR FISH

Vi spenderade den sista timmen här och hoppades på lite napp.

Så himla gulligt när Ellion ba ”pappa fiska en annandag” det är verkligen skillnad på tålamod jämförelse i åldern. Axel satt fint och bara väntade (han är 4 år) och Ellion tröttnade efter tre sekunder haha.

14 MONTHS

Att du redan är 14 månader är helt ofattbart! Tiden bara springer iväg och för varje dag som går är du mer en människa och en helt underbar individ. Du är så rolig, bestämd och full med liv. Min älskade Julian.

Du kan redan så mycket. Du håller på att lära dig gå, tror det släpper snart. Du kan säga cirka 20 ord om inte mer. Du gör dig förstod och du går på pottan... redan!? Så duktig.