fitnesslinnell

HAPPY BIRTHDAY

Grattis till världens bästa pappa! Vi firar 6 år och när jag träffade dig var du 27 år vilket jag fyller om någon vecka. Wow vad tiden går!

MAGISKA RECEPTET

Sitter i bilen på parkeringen vid skolan och lyssnar på denna boken:

asså så sjuuuukt bra! Ni måste läsa den.

Den svarar på alla mina frågor och den tar upp allt som kost, träning och bäst av allt (enligt mig) intervallpass! Jag visste att det redan va magiskt men att få det så faktabaserat är wow!

FUNNY HAT

Titta så söt han är hahaha. Elias är i Kina så jag spenderar idag, imorgon och torsdag själv med barnen. Mysigt. Det blir helt klart mer kvalitativa timmar tillsammans nu när jag inte är hemma i lika stor utsträckning.

1000 PROCENT

Taggad tjaj i skolan under pausgympan hahah. Jag ger alltid 10000% när jag tävlar.

ABS OF THE DAY

Lite ledig tid innan jag ska hämta barnen på förskolan. Jag har heeeeelt kärat ner mig i..... Crossfit. En del har kommit fram till mig och sagt att det är något jag borde utöva så nu tänkte jag ta tjuren i hornen och testa. Vi har ett Crossfit gym här i Helsingborg.

Ett snabbt pass blev det och sen hem och plocka undan lite. Sen är det fredagsmyyyys!

SURPRISES

Ännu en dag i skolan och jag älskar det mer för mer. Nu har vi börjat prata om dem älskade musklerna och lämnar KGB.

Fick även veta en kul kommande händelse som jag kommer berätta mer när det väl bli aktuellt för det!! Så taggad tjaj.

TJEJMAGNET

Det värmer i hela mitt hjärta av att se att Julian stormtrivs på förskolan! Han kommer springandes till mig när jag hämtar honom och säger hejdå till pedagogerna och det speglar sig trygghet tycker jag. Han är alltid glad och tjejerna sluka sig runtomkring honom. Såklart. Haha!