fitnesslinnell

STARK IN OCH UT

Power mamas! det finns ingen större styrka än att vara en mamma, bara det i sig är en superkraft. Torsdagar 09 kör vi, ses vi?

BREATH IN AND OUT

Vad tror ni jag gör just nu?

22 november, 2019 13:58 | Daily | Kommentera

VABB

Idag är jag hemma med denna lilla vattkoppa:

Skönt att han får det redan när han är så liten. (1,5 år den 3 december) han har inte alls ont och är glad precis som vanligt.

Min jullebulle

SYSKON

Mitt hjärta slår dubbelslag när jag får skickat bilder till mig på barnen från föris. Elias var på utvecklingssamtal innan idag och dem sa bara positivt, såklart.

”Ellion är en kille som drar med alla i gruppen och kan verkligen leka med alla” hade dem sagt. Asså min kille det. Jag tror verkligen det är till en fördel att få ett syskon så nära inpå ibland. Dem får lära sig tidigt att dela med sig och att inte alltid kunna stå i centrum eller få uppmärksamhet så fort dem begär det.

En del frågar mig kring syskon tätt- och som jag alltid säger: det beror på helt och hållet hur nummer 1 är. Ellion var lugn som en filbunke, så när han var 4 månader pratade jag och Elias när vi kunde tänka oss nummer 2. Syskon är fantastisk och jag skulle gjort om det igen.

LYXTID TILLSAMMANS

Egentid med denna älsklingen idag. Han är i en fundersam ålder och jag älskar det. Älskar alla tankar som ploppar upp.

Han sa ”mamma kan vi ta med dessa stolar hem?” Han godkände alltså våra nyblivna stolar, CHECK!

Ellion smakade sitt första mål på McDonalds och jag äter inte det själv men ville testa om det Ellion gillade det i och med att han är världsämst på att äta. Han åt en tugga på hamburgaren sen ville han inte ha den och pommesen gick väl hem men annars inget jag skulle köpa igen.

BABY BROTHER

Min fina Julian! Fick dessa bilder från föris idag. Julians avdelning eller rättare sagt pedagoger är så sjukt duktiga på att ta bilder på barnen. En eloge till dem!

VATTKOPPOR

Det går vattkoppor på förskolan och Ellion var inte sen med att få det.

11 november, 2019 16:26 | Daily | Kommentera