fitnesslinnell

DOP

Igår var vi på dog för Leonelle, Lilys lillasyster i Allerum och vilken fin kyrka där var!

Vi åt gott sen åkte vi hem och bara mös. Ellion somnade tidigt och Julian sov hos Johanna. Skönt med en ”barnfri” helg.

HATE THIS DAY

En sån dag idag:

Första dagen på året är nog den värsta dagen jag vet. Då är jag rastlös- inget har öppet och alltid så grått och trist ute. Alla som har avgett sitt nyårslöfte är så hypat och nej jag gillar inte denna dagen haha.

NEW YEAR COMING

Igår var det nyår och för vår del var det en lugn dag med god mat som bestod av skaldjur och trevligt sällskap av Elias familj hemma hos oss.

Fick ärligt kämpa att vara uppe till tolvslaget, haha. Lägger mig annars runt 22 tiden annars haha.

Obligatoriska nyårspussen.

2020

Och så var det 2020. Tiden går så himla fort. Ellion blir snart 3 år, Julian är 19 månader, jag går in i mitt sjunde år tillsammans med Elias, jag pluggar och jobbar med det bästa jag vet, hälsa.

Jag tror att 2020 kommer bli ett precis lika bra år som de andra åren varit.

NEW IN

ÄNTLIGEN har vi köpt en ny soffa. Vi har inget direkt vardagsrum så vi har inte velat ha en för stor soffa men slog vi till. Kommer bli så bra! Perfekt till nyår när all ska vara hos oss. Slipper man sitta på golvet- även om det kan vara trevligt det med haha.

MERRY CHRISTMAS

GOD JUL!

Vi firar alltid jul hemma hos oss så slipper vi välja eller förflytta oss till någon annan. Himla smidigt. Julen för mig består av värme och en avslappnad dag. Jag gillar tanken av att sätta på sig en julig pyjamas- äta godis hela dagen och bara njuuuta.

Jag och crazy sis

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU