fitnesslinnell

Kategori: Workout

MY SUNDAY

Idag har vi har en mysig dag hos Elias föräldrar. Solen tittade förbi och då gick alla ut förutom jag och julian som somnade i soffan, skönt var det haha.

Julian har varit dålig sen i fredags och hoppas att det vänder snart. Han håller på att få sina framtänder så kan tänka mig att dem gör duktigt ont. Ellion reagerade inte alls när han fick sina åtta första tänder men alla barn är ju så olika.

ABS IN THE MAKING

En magövning som jag älskar är när man ligger såhär och nuddar tårna upp och ner. Den tar så jäkla bra. Brukar köra 26x4 och då är magen slaktad efteråt.

GOT YOUR BACK

as go stretchövning för ryggen:

I LOVE MY BODY

mamma aktiv kursen är avlutad men jag kommer fortsätta kursen en gång till och den börjar igen på måndag. jag tycker det är så himla roligt och det är bara ett plus att julian kan få hänga med in. jag gick nybörjarkursen med Ellion vilket var bra men kände att jag behövde mer utmaning denna gången och ja jäklar nu snackar vi utmaning, haha! 

vi kommer vara betydligt fler än 6 personer nästa kurs, tror vi blir runt 20 personer då mpnga från nybörjarkursen vill gå över till denna kursen och köra lite tyngre. den möjligheten fanns ju inte efter jag att jag fick Ellion. 

men till något helt annat. måste skryta lite. HUR GRYM ÄR INTE KROPPEN? men asså titta. fick jag barn för 4,5 månad sen? jag gjorde InBody test i måndags och det visade bara as grymma resultat. så jäkla stolt över mig själv. någonstans innuti mig var osäker på om jag någonsin kunde få tillbaka min förra kropp men nu har jag en känsla av att den kommer bli bättre än vad den någonsin har varit. 

behövdes bara en underbar karl och två barn.

 

WORKOUT AS PREGNANT?

god morgon! solen skiner fortfarande här i Helsingborg och jag klagar inte (eller?) haha.

jag mår fortfarande bra och humöret är på topp, idag är det ju sista dagen av Maj och det innebär att min pappa blir ett år äldre. ska strax iväg och fira han lite innan jag hämtar upp Ellion på förskolan.

tänkte bara ta upp en sak angående om att träna under graviditeten och hur länge man kan träna. 

det är såklart helt individuellt och vad man orkar av. vissa har extrem foglossning och då måste man ta hänsyn till det. jag tror absolut att det gynnar att träna under hela graviditeten. många tappar hakan av att jag fortfarande är på gymmet i vecka 41, men det är bara jag som kan avgöra hur jag mår och vad min kropp är kapabel till. jag mår väldigt bra, ibland känner jag av stickningar därnere men då tar jag det lugnt och skippar träningen. jag har ett kvitto på att det hjälper att träna under graviditeten då min återhämtning var super snabb. nu har jag tränat längre under denna graviditeten förvisso men det ser jag bara som något positivt. 

så ni alla där ute som vill träna men inte vågar, bara GÖR det! ni kommer tacka er själva efteråt. jag har fått många frågor angående det här med missfall (i början) men det är ingenting som ni kan styra över, det händer om det är menat att hända och det har absolut ingenting med träningen att göra.

ONE DAY

EN DAG KVAR TILL BF! imorgon står det 100% done, fintio. 

tror inte han kommer komma inom de närmsta dagarna, tror även det blir en Juni bebis. jag gick över fyra dagar med Ellion. när tror ni han kommer? 

min syster trodde han skulle komma inatt, haha så fel. häromdagen skrev min granne till mig att hon hade en känsla att han skulle komma i söndags natt men ingen bebis här inte.

nu ska jag iväg för att........ träna. jag är överskottsenergi och jag borde spara på energin men jag intalar mig själv att jag är ung och klarar allt i hela världen, haha. det kommer bli ett otroligt lugnt pass, lite axlar, biceps och gå på löpbandet till go musik.

 

PREGNANT AND STILL WORKING OUT

tidiga hälsningar från gymmet:

vecka 39 imorgon och nu ska jag upp på spinningcykeln. är så taggad och känner mig fit for fight.